romanian flag1 big Hungarian flag us

Szolgáltatások
Írta: Super User    2014. február 13. csütörtök, 11:21

Az Alpin Villában 20 minősített szoba áll a vendégek rendelkezésre, ezek az alábbiak:

  • 1 db 1 ágyasszoba
  • 10 db francia ágyas szoba
  • 5 db 2 külön ágyas szoba
  • 3 db 3ágyas szoba
  • 1 db apartman 2 francia ággyal

cameredubleMinden szobának saját fürdöje van hajszáritóval felszerelve. Természetesen TV és ingyenes WIFI használható minden szobában.

A szoba árában a reggeli is benne van, amely lehet svédasztalos vagy kívánság szerinti is.

Az egységünk rendelkezik egy 100 férőhelyes vendéglővel, ahol hagyományos székely és román ételkülönlegességekkel várjuk a vendégeket.

Az Alpin villában kikapcsolódhatnak a városi rohanás okozta kellemetlenségekből és felfrissülhetnek a 6 személyes jacuzzy, valamint az infravörös és száraz szauna használatával

spa

Turisták számára biztosítunk fél-panziós vagy teljes ellátást. Szervezünk találkozókat, esküvőtket, keresztelőket és más események megünneplését, amelyben 1 vagy többnapos teljes ellátást biztositunk.

Cégek, intézmények részére szervezünk konferenciákat, (kiképzéseket) .40 személyes konferencia termünk biztosítja a teljes technikai felszerelést és ezek zökkenőmentes lebonyolitását.

Gyerekek részére többnapos táborozást is vállalunk, injencségekkel kedveskedve kicsiknek-nagyoknak.

Csoportok részére tábortűzet is előkészítünk a szálódával szembeni kertben.

A szilveszter megüneplése több napos szokott lenni, amikor zártkörű csoportoknak kedveskedünk minden -féle finom falattal, áfonya és szilvapálinkával. amikor zártkörű csoportoknak kedveskedünk minden -féle finom falattal, áfonya és szilvapálinkával.

Télen csoportoknak biztosítunk lovas szánozást és autóval húzható szánkokkal is rendelkezünk , amelyeket díjmentesen használhatnak a kedves vedégeink.

A szálloda udvarán levő kemencében csoportoknak sütünk házikenyeret, sonkával vagy sajttal töltött cipókat. A kemence nyilása elötti rácson sütjük a finomságokat (tarja, kicsontolt csirkecomb, sült szalona, baconnel tűzdelt pisztráng, sült krumpli és végül, de nem utolsó sorban juhturóval töltött puliszka gombócokat (ez a román „Bulz”).

Szintén a szálloda udvarán lévő medencében, tavasztól- öszig pisztrangokat nevelünk a vendégeink részére.

Utolsó frissítés: 2014. augusztus 29. péntek, 17:57